01-08-11

It´s dating time!

Het weekend is alweer voorbij, en zoals gewoonlijk gaat het altijd weer veel te snel voorbij. Normaal gesproken doe ik het altijd vrij rustig aan met weekenden. Gewoon een beetje relaxen en spontaan op het moment zelf beslissen of ik nog wat ga doen s´avonds of niet.  Het is altijd weer een verassing of wij in de buurt blijven of toch ver buiten de deur gaan feesten. Dit weekend hebben we besloten om het uitgaansleven in Amtwerpen te verkennen. Via de site partyguide.be zijn wij op het idee gekomen om  naar café D´Anvers in Antwerpen te gaan. Het is een gezellige uitgaansgelegenheid waar ze tevens goede muziek draaien. Ook aan vrouwelijk schoon ontbreekt het er niet. Wij hebben ons zeer geamuseerd, wat was het een geslaagde avond met mijn maten!

De pret begon al toen wij nog thuis zaten bij een maat van mij. Wij hadden allemaal wat pintjes op dus de sfeer was relaxed en zo raakten wij in gespek en kwamen wij tot de conclusie dat er meer actie ondernomen moest worden qua vrouwen. Zo kwamen er paar van hen op het idee om via de datingsite  maar te gaan blind daten. Wij staan immers al ingeschreven bij flirtfair en het kan geen kwaad om eens een afspraak te gaan maken, en weer eens een gezellige avond te hebben met een vrouwelijk schone . Een afspraak maken moet niet zo heel moeilijk te zijn want er zijn mooie en leuke meiden genoeg die daar ook aangemeld staan!  Nou maak je in de meeste gevallen eerst contact via een willekeurige chatroom. De rest volgt later...

Zo heeft een maat van mij nog niet zo heel lang gelden op deze manier een andere vrijgezel ontmoet. uit Antwerpen ontmoet en daarmee een een leuke, spannende sexdate gehad. Dat lijkt mij ook wel wat, nu ik weer als vrijgezel door het leven ga. Ge kunt natuurlijk wel weer via via gekoppeld worden maar het is natuurlijk veel spannender en ongecompliceerder om het op deze manier nieuwe contacten op te doen. Geen verbintenis, lekker relaxed en vooral genieten van de vrijheid van een spannende flirt (http://www.flirtfair.be/flirt). Niks mis mee toch, om een beetje plezier in je vrijgezellen leven te hebben…? Je weet nooit hoe lang het nog duurt, dus men moet vooral het meeste eruit proberen te halen!    

16:58 Gepost door John DD | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.