29-07-11

Voetbal, bier en vrouwen!

 

Laatst hebben mijn maten en ik een spontaan besloten om een lekker pintje te pakken bij ons stamcafè. Na eerst wat gepraat te hebben over het nieuws en de politiek, kwamen wij al snel in discussie wat nou het lekkerste bier is. Palm of Koninck? Gij snapt wel dat wij het daar niet eens over zijn geworden, kwestie van hoe het gebrouwd is en van persoonlijke smaak natuurlijk. Volgend onderwerp.      

Voetbal. Dat is natuurlijk een heel normaal onderwerp wanneer men als mannen bij elkaar zitten. Nou ben ik (en velen met mij denk ik) al einige tijd diep teleurgesteld in het belgisch voetbal.  Er was ooit een glorieuze tijd maar dat is nu slechts een herinnering, geschiedenis. Wat gaat er toch steeds mis, waarom presteren wij toch niet zoals wij het liefst graag willen zien? Op europees club niveau gaat het niet goed, om van de Rode Duivels nog maar te zwijgen…

Over voetbal waren wij dus al zeer rap uitgepraat, dus het onderwerp werd al snel weer geswitcht naar het fenomeen vrouwen.  Wij zien graag vrouwelijk schoon maar hoe hun brein werkt, blijft een mysterie. Ik heb het vaak geprobeerd te begrijpen maar ik snap nog steeds niet wat hen nou zo vaak boos maakt? Wat hebben wij mannen nu weer verkeerd gedaan of gezegd?  En waarom beweren vrouwen vaak dat er niks aan de hand is maar ondertussen koken ze binnen van woede…Ik heb het erg te doen met een kameraad van mij…

 


 

 

14:51 Gepost door John DD | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

28-07-11

Happy single!

Hallo, daar ben ik weer Stoer! Nou, zoals beloofd hier weer een verslag van al mijn ervaringen! Het heeft even op zich moeten laten wachten maar hier weer een bereicht van mij. Ik heb van een welverdiende zonnige vakantie mogen genieten. Lekker er even tussenuit en via hotel.be een reis geboekt, samen met een kameraad van mij. Heerlijk een week op het stand gelegen van Barcelona, Spanje. Wat een mooie stad is dat zeg, met naast alle culturele bezienswaardigheden, veel vrouwelijk schoon ook! Maar niet alleen dat, wij hebben daar ook hele mooie auto´s gezien, met name van het merk Audi. Het lijkt wel of ze daar allemaal in dure auto´s rijden, of wij zaten net toevallig in een chique wijk ;).

Wij hebben ons daar prima geamuseerd in verschillende bars en clubs, uiteraard smaakte het bier, de tapas en paella super goed! Een echte aanrader voor diegene die nog nooit naar Barcelona is geweest, het is er echt fantastisch en het heeft alles te bieden wat je van een grote stad mag verwachten.

Zoals ik al eerder heb verteld; ik heb mezelf kort geleden verdiept in het online dating circuit. Ik ben sinds kort weer happy single en ook zeer gelukkig. Vaak moet je je er gewoon bij neerleggen als een relatie niet meer werkt, ondanks dat je er beide echt alles aan hebt gedaan om het te laten werken. Soms zijn de verschillen in karakters gewoon te groot en valt dit niet meer te overbruggen. Het is beter om gelukkig alleen te zijn dan ongelukkig met z´n twee, zeg ik dan maar. Het leek mij leuk om via deze weg (http://www.flirtfair.be/contact) in contact te komen met andere singles. Als je net uit een relatie komt moet je er natuurlijk wel weer een beetje inkomen, in dat hele dating gebeuren.

Zo heb ik mijzelf o.a. aangemeld bij flirtfair.be en dat bleek een goeie zet te zijn, er ging een hele nieuwe wereld voor mij open! Genoeg kansen om te flirten met single meiden, dacht ik zo. Uiteindelijk komt alles ook wel weer goed, ik geloof echt wel dat ik op den duur de juiste persoon tref om een relatie mee op te bouwen. Maar ik geniet nu nog van het feit dat ik met niemand rekening hoef te houden en dat ik sinds lange tijd weer mijn vrijheid terug heb. Wellicht niet voor heel lang, wie zal het zeggen? Des te meer ik er juist nu van geniet, hehe.

Salut voor nu en tot rap!

17:28 Gepost door John DD in Ontspanning | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |